Новини

DO NOT sponsor murder. НЕ спонсоруйте вбивство

НЕ спонсоруйте вбивства

Ми доєдналися до міжнародної інформаційної кампанії DO NOT sponsor murder

  • Сьогодні росія — це синонім слова «вбивця»
  • 128 дітей та тисячі мирних українців були вбиті російськими військовими протягом першого місяця війни. Кількість нових жертв серед цивільного населення невпинно продовжує зростати з кожним черговим днем воєнних злочинів росії проти народу України
  • білорусь теж зарекомендувала себе «пасивним співорганізатором» війни проти України, адже наступи російських військ на Україну регулярно здійснюються з територій білорусі починаючи з 24 лютого 2022 року

Наразі мати будь-які бізнес-зв’язки з росією та білоруссю — це величезний удар по репутації компаній та фактична мовчазна підтримка політики країн-агресорів проти України. 

Проєкт за ініціативи Кабінету Міністрів України, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства економіки України, Міністерства закордонних справ України.

Деталі дивіться на порталі Дія.Бізнес.

Зараз спостерігається неймовірне єднання та підтримка з боку підприємців, які роблять усе для того, аби російські та білоруські товари та послуги у світі впевнено продовжували йти вслід за своїм військовим кораблем.

Тримаймося, разом переможемо!

Слава Україні!